Aktuella kurser

Här lägger vi upp vilka kurser vi planerar att ha samt kursdatum och tid för de aktuella kurserna. Fler kurser lägs in allt efter som.

Kursanmälan görs via anmälningsformuläret HÄR, eller till våran mejladress: ockelbobkhus@outlook.com

På fliken kurser kan du läsa våra kursbeskrivningar.

Varmt välkomen med din kursanmälan!

(För att delta på kurs hos oss måste du vara medlem i klubben, se fliken bli medlem för mer information).

Håll även utkik på våran Facebook sida för kommande tema kvällar.

Om du har anmält till kurs eller temakväll och inte fått någon bekräftelse, var snäll och anmäl igen.

Hösten 2021

Vi kommer mest att ha olika temakvällar.

Se första sidan och vår facebook sida

Ny kurs:Specialsök röd kong

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på spcialsök och vill göra något riktigt roligt med din hund.

Vi kommer att gå igenom vad specialsök är och ni får lära er grunderna i markeringar och att söka Kong Classic, som är etiketten för SBKs nya tävlingsform i specialsök.

Inga förkunskaper behövs men en fördel är om hunden har föremålsintresse och att hunden tycker om godis och/eller leksaker.

Startar 20/9 klockan 18.00- 20.30

27/9, 4/10, 11/10, 18/10

medlemsskap i Ockelbo brukshundklubb obligatoriskt

Max 5 deltagare, anmälan senast 16/9,lottning sker om fler anmäler sig.

Ledare: Christel Diekmann, Anna Nyström, Marie Larsson

Minikurs apportering

Grundläggande apportering för dig som har en apporterande fågelhund.

Vi går igenom de olika delarna i apportering med dummies och anpassar övningarna efter hundens ålder och förkunskaper. Önskvärt att hunden kan kallas in.Söndag 10 oktober kl. 15.00 och lördag 16 oktober kl. 10.00.Kostnad 300:- för medlem i SBK, 450:- för icke medlem. 5 deltagare.

Ledare Anna L och Jessica

I samarbete med Studiefrämjandet