Aktuella kurser

Här lägger vi upp vilka kurser vi planerar att ha samt kursdatum och tid för de aktuella kurserna. Fler kurser lägs in allt efter som.

Kursanmälan görs via anmälningsformuläret HÄR, eller till våran mejladress: ockelbobkhus@outlook.com

Har du förslag på någon kurs som du vill gå? Maila ditt önskemål till HUS

Varmt välkomen med din kursanmälan!

(För att delta på kurs hos oss måste du vara medlem i klubben, se fliken bli medlem för mer information).

Håll även utkik på våran Facebook sida för kommande tema kvällar.

Om du har anmält till kurs eller temakväll och inte fått någon bekräftelse, var snäll och anmäl igen.

Hösten 2022

Vi kommer att ha olika temakvällar och kurser.

Se första sidan och vår facebook sida

Kurser i Nosework för nybörjare och specialsök röd kong för nybörjare och fortsättningskurs. Mer info kommer snart, men det går bra att anmäla sig redan nu.

Nybörjarkurs i nosework med doften Eucalyptus.

Vi startar den 8 november kl 18.30 och följande datum blir 16/11, 23/11 och 30/11. Inga förkunskaper krävs förutom att hunden känner sig bekväm med att vistas i ett rum med andra hundar.

Kostnad 1000 kronor samt obligatoriskt medlemskap i Ockelbo brukshundklubb. Betalning sker när ni fått en bekräftelse om att ni kommit med på kursen. Vi samarbetar med studiefrämjandet.

Anmälan görs här. Sista anmälningsdag 2 november. Välkommen Christel och Marie

Kurs 2 Nybörjare 22/11, 29/11, 6/12, 13/12