Aktuella kurser

Här lägger vi upp vilka kurser vi planerar att ha samt kursdatum och tid för de aktuella kurserna. Fler kurser lägs in allt efter som.

Kursanmälan görs via anmälningsformuläret HÄR, eller till våran mejladress: ockelbobkhus@outlook.com

Varmt välkomen med din kursanmälan!

(För att delta på kurs hos oss måste du vara medlem i klubben, se fliken bli medlem för mer information).

Håll även utkik på våran Facebook sida för kommande tema kvällar.

Om du har anmält till kurs eller temakväll och inte fått någon bekräftelse, var snäll och anmäl igen.

Vintern 2022

Vi kommer att ha olika temakvällar och kurser.

Se första sidan och vår facebook sida

Ny kurs:Specialsök röd kong

Kurs i Specialsök för valpar – Röd Kong Classic

En kurs som i första hand riktar sig till dig med valp som är nyfiken och vill lära dig mer om Specialsök och få en bra grund inom preparat(doft)sök.

Ett utmärkt sätt att aktivera sin hund på oavsett om man bara vill ha en kul sysselsättning eller om man har som målsättning att tävla i Specialsök

Ingen tidigare erfarenhet krävs mer än att valpen är fullt vaccinerad (från 4 månaders ålder)

Kursen kommer vara på fem tillfällen med start i januari 2022 så snart kursen är fulltecknad

Anmälan sker via formulär på hemsidan

Medlemskap i Ockelbo Brukshundklubb är obligatorisk
Max antal: 5 st deltagare
Pris: 1200 kr

Om det är fler anmälda än de finns platser så fördelas platserna via lottning

Kursledare: Marie Larsson och Christel Diekmann

Välkommen med din anmälan!

I samarbete med Studiefrämjandet

Klickerkurs

Häng med på en rolig och inspirerande kurs och lär dig Klickerträningens grunder.

Oavsett vad du vill träna, är klickerträning ett fantastiskt roligt och effektivt träningssätt för både dig och din hund.

På vår klickerkurs får du och din hund under lekfulla former lära er hur beteenden fungerar, och hur du med klickerns hjälp kan lära din hund i stort sett vad som helst.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Kursen kommer att vara 5 tillfällen med start 10 januari 2022

Anmälan sker via formulär

Medlemskap i Ockelbo Brukshundklubb är obligatoriskt.

Max antal deltagare: 5 st (lottning)

Pris: 1 200 kr

Kursledare: Stina Eriksson och Marie Larsson